Sidor

fredag 16 januari 2009

Fredagsfoto/ Huvudbodnad

Hugaligen vad kallt det är idag...Denna behövdes denna tidiga morgon då jag cyklade för att bitvis ta mig till jobbet!
En varm tovad mössa blir denna fredagens bidrag!

16 kommentarer:

  1. Snygg!:) Jepp kallt är det ute..men snorigt som det är så hålls jag inomhus.
    Må gott:)

    SvaraRadera
  2. Kanske skulle låta fotografer mig i min frus hemstickade Ingemar Stenmark mössa från 1978, efter det så skulle ingen besöka min bogg, trevlig kväll och helg vill jag självklart säga!

    SvaraRadera
  3. Vad jag skriver dåligt ser jag, sluddrar jag med fingrarna, sitter i min son rum och bloggar ovan vid tangentbordet tror jag mvh Peter!

    SvaraRadera
  4. Hej! Har haft det lite stökig i några dagar nu min fru fick åka ambulans för akut smärtlindring mitt inatten så jag har inte hunnit läsa "mina" kompisar bloggar ordentligt!
    I ett tidigare inlägg om det finns någon mening med det som sker, jag är helt övertygad om att hjärnan ställer om sig på det sättet och både känner och upplever det så (mycket för att vi ska uthärda som organism) i det stora hela så är vi inte mycket till atomsamlingar i universum, ta atombomberna i Hirochima och Nagasaki finns det någon mening, finns dom som tolkat det som då blev i alla fall 2:a världkriget slut. Nej, det tog inte slut pågår ännuidag i gasaremsan, resultatet av FN-uplåtelse av Israel, sedan vem skuldbördan ligger på är ointressant i den här disskusionen, mycket styrs nog av slumpen, men det är lite farligt att tro att det som sker har någon mening, lät att inte ta aktiva val då, har inget svar på frågan men gillar din blogg och att du ställer sådana frågor gör bloggandet lite meningsfullare, men visst kan man snacka handväskor och vilka blusar man köpt och vilka bilar man kört osv trevligt för dem som kanske inte funderar. Fast ibland så kan man se vardagsångesten genom bilderna, var det till dig jag skrev det, ibland är jag lite trött, på en bild på en av de större inredningsbloggarna där en kvinna beskriver sitt fantastiska hus och allt hon köper till det, så fanns det när jag förstorade bilden en hel bunt kuvert från kronofogdemyndigheten stående i ett ställ, såg nyligen att hennes mans firma gått i konkurs, istället för att berätta och dela med sig a v vardagseländet och sina tankar och funderingar så shoppar hon vidare (skriver inte vilken blogg det är, jag är inte levnadsdomare över andra, det blir min fundering för kvällen som sag t ha det bra mvh från Peter!

    SvaraRadera
  5. Härlig tovad mössa! Kan du tova själv? Det är härligt med tovade hantverk. Såg en gång jättefina tovade hantverk i en liten butik i skultuna nära mässingsbruket. Jag hade tovade stövlar som barn, vad kallas dessa på svenska? Filtstövlar? Hittar inte ordet från lexikon.
    Ha en härlig fredagskväll!!!
    Kramizar:)

    SvaraRadera
  6. Vilken toppenmössn! Den ser ut att väma gott en sådan skulle jag också vilja ha. Jag hittar aldrig en mössa jag trivs i men den där... fast den är ju upptagen;)

    SvaraRadera
  7. Jättefin mössa du har, skulle kunna tänka mig en sån, själv.
    Det är bra med ögonen nu.
    Ha en skön helg. Kram Nettan

    SvaraRadera
  8. Den får mig att tänka på den gamla julkalendern "Trolltider" :)

    SvaraRadera
  9. Tack för era fina inlägg om min tovade mössa :-)
    Kan berätta att den är köpt i Tallin på en julmarknad för något år sedan... det fanns flera fina men valde denna lite mer neutrala som passar till det mesta ;-)

    Man känner sig som en liten tomte/vätte när man har det på sig, så jag förstår tanken med "Trolltider" ler...

    Kramar Tildé

    SvaraRadera
  10. Till Peter!

    Jätte tråkigt med "Lilla frun" hoppas hon känner sig bättre snart.....Tänker på er! Jag förtår att er vardag inte är den lättaste!

    Ja det är både för och emot med lättsamma bloggar...
    folk vill visa en fin sida utåt och gömma sig bakom en fasad...
    Ibland kanske man vill läsa något lättsamt bara... även om deras verklighet är en annan än den som visas upp på bloggen...

    Ibland vill man hellre läsa något mer meningsfyllt om människors öden och få ett djup...
    Jag var för inte så länge sedan mer "djup" på min sida... då jag ville ge luft åt mina kännslor och tankar... vara mer personlig då jag befinner mig i en tråkig separation...

    Men det var inte bra det heller... eller hur! Svårt att hitta en blanansgång/ ett mellanläge där man både är personlig men inte för mycket, och samtidigt ha en lättsam sida för den som inte vill fördjupa sig!

    Kram Tildé

    SvaraRadera
  11. God morgon!
    Vilken fin mössa. Såg att du köpt den i Tallin. Underbart mysig stad tycker jag!
    Ha en trevlig helg!
    åsa gillar rosa

    SvaraRadera
  12. Önskar dig en fin helg! Du har en utmärkelse att hämta på min blogg/Kramar Tussegumman

    SvaraRadera
  13. Vilken mysig mössa!
    Önskar dig en trevlig helg
    Camilla

    SvaraRadera
  14. Härlig mössa. Både att den är riktigt snygg och sen ser den ut att värma gott!!!
    Hoppas att du har en härligt bra helg.
    Kram

    SvaraRadera
  15. Vilken varm och go mössa....
    En sån skulle man ha när vinden tjuter och det är 20 minus ute....

    Ville bara säga att jag är jätteglad för den fina utmärkelsen jag fått av dig.
    Ska ta den med mig och ge den vidare.

    Kramen Synne.

    SvaraRadera
  16. Men vilken fin mössa, har du tovat den själv?

    SvaraRadera

Tack för att du gör ett inlägg på min blogg :-)